Deze blog bestaat 6 jaar

Deze blog bestaat 6 jaar.
Ik schreef hier 647 stukjes en jullie reageerden 1190 keer. *
Op een dag kwamen hier zelfs 690 mensen kijken.
Voila, dat was het heel in het kort.

En nu iets uitgebreider?

2008
De roze wolk, zoals Soetmin het zo schoon zegt; een fluoroze wolk die bijna pijn doet aan uw ogen. Ik wil het van de daken schreeuwen wat voor schoon, fantastisch, slim kind ik heb. Mijn maten hebben hier geen oren naar, wij zijn immers de eersten met een baby. Ik wil een plekje om ongegeneerd te kunnen stoeven over mijn kind.
Mijn zus heeft al een blog en geeft mij een spoedcursus wordpress.
Wie mijn gestoef niet wil horen, die moet hier maar niet komen lezen.

2009
Roze wolk, ik vertel over elke scheve scheet die Anna laat.
Ik ben het nu een beetje sarcastisch aan het neerpennen, maar wat een fantastisch avontuur is kinderen krijgen toch. Exact hoe An het ooit zei.
Ze gaat voor het eerst naar de creche en ik bleit mijn ogen uit, op de tram, op weg naar mijn eerste vergadering in maanden.
Op het einde van het jaar schrijf ik enkele maanden niks, ik was van de roze wolk gevallen en dat deed zeer.

2010
Ze is een actieve peuter die de wereld ontdekt. Maar zo geestig! Ze begint te praten, ook heel tof. Iedereen begint te vragen:”En? Nog geen tweede?” Ik heb soms zin om keiluid te roepen:”Waar moeide gij u mee?!”

2011
Ik verander van werk en heb er nog geen miliseconde spijt van gehad. Mijn manager op mijn vorig werk wist ergens wel dat ik een kind had, mijn huidige manager heeft een dochter van een maand jonger. Fantastisch!
Op 6 juni gaat ze voor het eerst naar school. Weet zij veel dat twee jaar later haar broer wordt geboren op exact dezelfde dag. Ik ook niet, trouwens.
Haar vader en ik brengen haar naar de klas van juf Sophie. Ik bleit opnieuw. Ja, ik ben nen echten bleiter geworden, de laatste 6 jaar.

2012
We willen nog een kindje. En in september hou ik een positieve zwangerschapstest vast. Joehoe!
Minder joehoe zijn de verbouwingen die dan net van start gaan. De benedenverdieping in ons huis is gewoon aarde, kattestront, buizen, poutrels en stielmannen-die-niet-afkomen. Ik doe mijn afwas in bad en vind dat eigenlijk alleen de eerste 2 dagen (van de 4 maanden) charmant.
Ik geef over, ik geef over en ik geef over. Ik schrijf niet zoveel, ik ben ontzettend moe en val ’s avonds in de zetel in slaap.

2013
Seppe wordt geboren. Ooh, terug een boeleke. En het heeft een piemeltje!
Na amper een maand, is het zomervakantie en ben ik 8 weken thuis met 2 kindjes. Intens. En ook schoon.
In november gaat de kleinste naar de creche en de oudste naar de derde kleuterklas. Zoef, wat gaat het snel.

2014
Er komt interactie tussen mijn spruiten en mijn melig moederhart draait overuren.
Anna begint met haar ogen te draaien en zegt dingen als “dat is zotwijs, jong”. Seppe zegt mama, papa, Anna en poesj.

2015
Ik ga vaker proberen bloggen en terug wat meer foto’s maken. U hoort nog van ons. (Met de nieuwjaarswensen kwamen ook de “En een derde vandejaar?”. Ik antwoordde steeds met een glimlach “Misschien…”)

*zo voor de lol…laat je weten hoe lang jij al meeleest? Reageerde je al eens of wordt deze keer de allereerste keer?

Advertenties

8 gedachtes over “Deze blog bestaat 6 jaar

  1. Ik lees al mee van bij het prille begin en mijn dag kan niet meer stuk als er een nieuw verhaaltje en foto verschijnt!

  2. Ik weet niet hoe lang ik al mee lees maar ik denk dat Anna toen nog niet naar school ging. Ik reageer eigenlijk nooit, maar dat komt omdat ik heel vaak blogs bijlees op de tablet of de smartphone en dan kost reageren iets meer moeite. Maar laat ik nu net eens toevallig achter de laptop zitten. ;-)

  3. Proficiat met de blogverjaardag! Ik lees hier mee van ongeveer 2010, toen kregen wij nl. een boeleke dat ook Anna heet :) In 2013 kregen wij er ook een broertje bij. Ik kijk er al naar uit om hier weer vaker wat te lezen. Volgens mij was dit ook meteen mijn eerste reactie!

  4. Las het vroeger af en toe, maar was het de jongste tijd vergeten dat het bestond! Ag en toe eens posten op FB?

  5. Ik lees al heel lang (Anna was nog klein), nu via Feedly dus ik vind je wel als je iets post. Ben een standaard-lurker, heb nog nooit gereageerd maar nu wel omdat je het zo lief vraagt ;-) Happy blogbirthday en nog vele mooie jaren!

  6. Om de zoveel maanden kom ik hier eens aanwaaien… Ik ben een ex-collega van zus Lien en ben voor het eerst komen kijken toen ze enthousiast vertelde over baby Anna. Ondertussen heb ik ook twee kindjes. Bij ons is de oudste een jongen en de jongste een meisje, maar sommige dingen zijn universeel herkenbaar :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s