Paardjes rijden

We gingen op reis naar de Bourgongnestreek. Al maanden checkte ik af en toe het weer in die mooie Franse wijnstreek.

Altijd beter dan hier. Tot we daar toekwamen en het daar regende, opklaarde, regende, opklaarde, regende, regende, regende. Misschien viel er wel een ietsiepietsie minder water uit de lucht dan in België en was het strikt genomen ook wel beter dan in België…

Voor de allereerste keer in ons 12-jarig campingbestaan, waren we blij dat er op de camping animatie was. Niet echt animatie voor ons (bespaar mij daarvan!), maar activiteiten voor onze dochter. Zo kwam er op een avond een clown optreden. Een andere keer kwamen er ’s ochtends enkele tieners van de plaatselijke manège met 4 pony’s het terrein op. De kinderen konden voor 1€ een ritje maken. “Ach kom, waarom niet”, dachten we. We waren niet alleen: zo’n 100 andere kinderen hadden er ook wel zin in. Wij kregen nummertje 96. We lieten het niet aan ons hart komen en wachten geduldig onze beurt af.

Toen het Anna’s beurt was, straalde ze. Op.een.echt.paard!

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Paardjes rijden

  1. Ik hoop echt dat de liefde voor paarden blijft. Dan ga ik met haar mee op ponykamp :-) Ik kijk er al naar uit: Anna en ik op een paard aan de kustlijn met de ondergaande zon. Jiha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s