2 jaar en 2 dagen

Deze blog bestaat vandaag 2 jaar en 2 dagen!

Hoe het begon…

Ik las in de krant over een initiatief van 2 madammen die een stadsblog over Gent waren gestart. Gentblogt kreeg sindsdien dagelijkse een bezoekje van mij. Op de duur was ik toch wel nieuwsgierig wie erachter zat. Ene i. en ene Lien. Ik was verkocht en las voortaan 3 blogs. Stilletjesaan breidde het lijstje favoriete blogs uit.

Begin 2008 werd ik zwanger en ik wilde dat liefst van de daken schreeuwen. Ik verzamelde gretig alle info over zwangerzijn, kinderen enz. Ik begon mamablogs te lezen en vond het fantastisch om te lezen.

Eind 2008 was ik thuis met een mini-Anna. Mijn wereld werd opeens heel erg klein en ik had nood aan contact en leesvoer. Ik ontdekte Facebook en startte zelf een blog, na wat uitleg door mijn zus.

Waarover het gaat…

Over Anna en het grote voorrecht van moeder te zijn. Over de grote verwondering en het fantastische avontuur van dichtbij een kind te mogen vertoeven. Over fier-zijn en overlopen van trots. Over heel, heel graag zien.

De cijfertjes…

361 postjes zijn hier verschenen. 620 keer reageerden jullie. Enkele dagen geleden kreeg ik mijn hoogste aantal bezoekers (490). 

Hoe het nu verder gaat…

Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik vind het leuk dat jullie komen kijken en reacties nalaten. Hoe meer reacties, hoe toffer. Ik hoop nog lang te kunnen bloggen. Lezen jullie mee?

Advertenties

6 gedachtes over “2 jaar en 2 dagen

  1. nele, ook ik geniet met volle teugen van je blog, voor mij is het lezen van annas ontwikkeling en avonturen een momentje dat ik even alleen aan theo denk, even stilstaan bij zijn ontwikkeling, want bij den tweeden lijkt alles soms zo evident en gaat het allemaal zooo snel…. en nu maar hopen dat ze verliefd blijven ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s