Verjaardag

Woensdag was geen gewone dag. Je werd 2 jaar, mijn kleine schetepaté. We hoorden je ’s morgens murmelen in je bed en gingen samen je kamertje binnen. Je zag ons direct en sprong van plezier toen we met twee het koe-lied inzetten.

We kwamen in de keuken en je eetstoel was versierd met ballonnen. Je kreeg cake-jes mee om in de kreisj je maten te trakteren.

’s Avonds stopte je papa vroeger met werken en konden we je beiden gaan afhalen in de kreisj. Je glunderde want vandaag was jij het kindje van de dag geweest. Je had op de speciale stoel mogen zitten en kreeg een prachtige kroon van je verzogster Cynthia.

De pret was nog niet gedaan. De postbode had een heleboel verjaardagskaartjes gebracht. Van je nonkels en tantes, je opa, oma, grootnonkels en groottantes. En van je lief, Theo :-)

Zo’n leuke dag, lieve meid, je hebt genoten. Nog 1 keer slapen en het is groot feest. Met taart van Tartes de Françoise. En rijstpap, zelfgemaakte kaastaart en tiramisu. Slingers en vlagjes, ballonnen en kadootjes. En alle mensen die je dood-doodgraag zien.

Advertenties

4 gedachtes over “Verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s