En ondertussen

 • heeft Anna er haar eerste en hopelijk laatste aerosolkuur van deze herfst opzitten. Het is dag en nacht tegenover vorig jaar . Ik bewoog me nog maar richting compresseurke en ze sprong op mijn schoot. Klaar om naar bumba te kijken.
 • is de moeder de Bumba-DVD meer dan moegekeken. Reken zelf maar uit: 3 aerosolbeurten (waarvan 1 in de kreisj) en dat 8 dagen lang, aan een gemiddelde van 2 filmpjes per keer.
 • gingen we met ons 3 op kerstshoot. An trok wel 5000 foto’s op een half uur. Er werden stoeltjes, bankjes, zitzakken en auto’s bijgehaald. Er was een bellenblazer en ballonnen! En een pluchen ollalla (= olifant).
 • kan ik wel stellen dat zo’n fotoshoot best wel intensief is. Niet  zozeer voor de modellen, maar vooral voor de fotografe. Amai, chapeau, An!
 • kocht de vader des huizes in de Aldi een croque monsieur-wafelijzermachine. Het moest en zou diezelfde dag nog getest worden. Croque monsieur: goedgekeurd. Wafels: goedgekeurd.
 • gingen we met de hele familie wafels eten bij oma.
 • heb ik genoeg wafels gegeten voor 2010 én 2011.
 • is het nog maar 2 keer slapen vooraleer Anna 2 wordt. TWEE! Aan de lezers met kinderen moet ik het waarschijnlijk niet meer zeggen, maar de tijd vliegt. Echt waar! Waar zijn die meer dan 700 dagen heen?
Advertenties

Een gedachte over “En ondertussen

 1. Een heel gelukkige verjaardag voor Anna! Hieperdepiep Hoeraaaaaa!
  Wij zijn ook bij An op fotoshoot geweest. Bij ons is dit ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden. Foto’s waar je als gezin voltallig op staat, zijn zo zeldzaam anders en eindelijk sta je er zelf ook eens goed op ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s