Papparazzo

Geheel in roddelbladstijl wil ik u verslag uitbrengen over de geheime activiteiten van Juffrouw Baele in The Kreisj.

Een plaats waar de ouders enkel op voor-ouders-bestemde plaatsen mogen komen. Een plaats waar de dochter zich als een vis in het water voelt. Een plaats waar de moeder maar wat graag een vlieg zou zijn. Een plaats waar de dochter de andere kindjes wakker houdt tijdens de middagdut met haar gezang.

3 dagen per week trekt Juffrouw Baele met haar buggy naar een plaats waar ze gelijkgezinden ontmoet. Allen zijn ze tussen de 70 en 99 cm en ze luisteren naar namen als Pierre, Ada, Theo, Victor, Ina, Maxim en Bruna. Bij zomerse temperaturen verzamelen ze in de tuin van The Kreisj.

Uw fotograaf kon enkele kiekjes nemen.

Juffrouw Baele exploreert de ton aan het speeltuigje. De daaropvolgende 4 minuten zal ze in de ton kruipen en zijn er enkel beentjes en voetjes te zien. De paparazzo achter de draad verveelt zich stierlijk. De anderen roepen “Anna, Anna!” naar me. We wachten nog even. Een van de meisjes houdt het niet meer uit en Juffrouw Baele wordt uit de ton gehaald.

Uw fotograaf ziet pas achteraf op de onderstaande foto wat een kleurrijke chaos The Kreisj soms is. Kindertjes lopen heen en weer (kindertjes stappen immers zelden, ze lopen), iedereen is wel ergens aan het prutsen en frutselen. Billen worden gewassen, pampers ververst, verzorgsters en stagiaires zijn alomvertegenwoordigd. Juffrouw Baele wordt vakkundig naar de voor-ouders-bestemde plaats getroond.

Juffrouw Baele twijfelt nog even, maar kijkt dan toch recht in de lens. Die paparazzo is zowaar haar eigen moeder!

Advertenties

Een gedachte over “Papparazzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s