Bedankt, Karen en Isabel

De laatste weken zag ik dat mijn kleine meisje helemaal niet meer zo klein was, zeker als je haar zag tussen de anderen in de kreisj. Sommigen hadden net geleerd om te rollen, anderen zaten sinds kort zelfstandig neer, nog andere begonnen te kruipen. Anna en haar vriendje Theo waren echt wel de grote wildebrassen, die overal over (ja, ook over andere kindjes) klommen, liepen, vielen,…

 

Op 1 februari zou overgaan naar de peutergroep en werd Christ’l haar nieuw verzorgster. ‘k Vond het spannend en een beetje raar. En ook wel ongerust; Anna tussen die grote kinderen????

Op die eerste februari gingen we toch nog even dag zeggen tegen Karen die al die maanden mijn meisje verzorgde, knuffelde en blij maakte. Ik had cake-jes gebakken en iets gemaakt met foto’s dat Anna mocht afgeven aan Karen. Ook Isabel kreeg een speciaal kaartje.

Ik moest echt vliegenvlug zijn. En zelfs dan waren er nog veel beelden niet helemaal zoals ik bedoeld had.

Advertenties

3 gedachtes over “Bedankt, Karen en Isabel

  1. Al vind ik de bovenste foto nogal “Roemeens weeshuis dankt Ertvelde voor de legpuzzel” met die onafgewerkte muur op de achtergrond. Maar ben wel heel blij met mijn foto :-)

  2. Maar ik heb het bovenste en het onderste van die foto geknipt, waar. Het is nog een beetje marginaal, maar niet meer zó marginaal. :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s