Wist-je-datjes

Wistje dat:

* Anna officieel haar eerste spaghetti bolognaise heeft gegeten op zaterdag 6 juni 2009. Een beetje cappelini, een beetje gebakken rundsgehakt, een gekookte tomaat en 2 verse blaadjes basilicum.

Wie denkt dat het er uitzag als op de foto, is mis. Het was gemixt en zag er een beetje uit alsof je bovenstaand bord hebt verorberd, nadien een half uur bent gaan trampolinespringen en dan alles overgegeven hebt. ’t Was wel lekker, ik heb er ook van geproefd.

* Anna het liefst van al rolt en terugrolt en een beetje draait en helemaal draait en sluipt en dan terugkeert en… Man, het kind lijkt soms wel een springbal. Sinds vorig weekend heeft ze door dat de mogelijke lighoudingen in een bed quasi onbeperkt zijn. Helemaal in een hoekje linksboven? Of met haar hoofd aan haar voeteinde? Of volledig dwars? Je zegt het maar…  Vorige zondag ben ik ’s morgens trouwens wakker geschoten door een soort bonk tegen ons bed. Nog half slapend dacht ik dat ze uit het bed was getuimeld, maar ze lag gewoon dwars en had met haar voetjes door de spijlen van haar bed, tegen ons bed getrapt. Zo van: “Hé, tijd om wakker te worden!”.

* Anna haar vocabulaire uitgebreid is met de volzin “tatatatatatata”.

* Anna een lief heeft in de kreisj. Theo is de naam van de jongeman. Enkele maanden jonger, met gevoel voor humor en een koppel toffe ouders. Theo is -in tegenstelling tot Anna – voorzien van een flinke haardos. En wat is er mooier dan eens keihard aan het haar van je lief trekken? 

* Anna vorige week haar eerste arbeidsongeval heeft gehad? Een ander kindje heeft in Anna kaak gebeten. Ik heb dat stiekem ook al eens gedaan, maar nog nooit zo hard als dat andere kindje. De tandjes van dat andere kindje stonden helemaal afgetekend in haar lieve wangetje. Oog om oog, tand om tand, is helaas niet gelukt, want Anna heeft nog geen tand. Ze zal ongetwijfeld haar klep hebben opengezet, want dat heeft ze wel: een stel sterke longen.

* Anna al een seconde of 7 kan rechtstaan?

Advertenties

Een gedachte over “Wist-je-datjes

  1. Er zitten kannabalen in de kreisj?? Misschien had dat kindje honger en toegegeven: Anna ziet er heel erg mals uit he :-) Binnenkort zal ze ook “lielielielielie” beginnen zeggen en ksweertu, ik zit er voor niks tussen! ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s